Beeldmerk-Brommobiel-wit.svg

Service

Mobiliteit is enorm belangrijk in het leven. Valt dit weg, dan verkleint uw wereld. Wij zoeken daarom eerlijke mobiliteitsoplossingen voor mensen zonder autorijbewijs. Persoonlijke, uitgebreide aandacht is daarbij volgens ons essentieel. Uw mobiliteit gaat namelijk hand in hand met een veilig en zeker gevoel. Dat gevoel krijgt u pas wanneer u op uw gemak bent in uw nieuwe brommobiel én op de weg. Onze volledige service is er daarom op gericht om u hierin van advies tot aankoop volledig te begeleiden.

Showroom

In onze showroom vindt u een zeer compleet assortiment van zowel nieuwe modellen als occasions. Wij nemen alle tijd om het meest passende model voor u uit te zoeken. Vervolgens zullen we samen met u een uitvoerige proefrit maken in het model van uw keuze. Zo kunt u op een rustige manier ervaren hoe de brommobiel u bevalt. Ook krijgt u van ons een eerlijk advies over uw rijvaardigheid.

Thuis afleveren

Gaat u over tot de aanschaf van een brommobiel? Ook dan ervaart u de volledige service die wij bieden. Wij leveren uw brommobiel namelijk netjes af bij u thuis. Daarnaast bieden wij u persoonlijke rijbegeleiding in uw eigen woonomgeving, zodat u met nog meer zekerheid de weg op gaat. Als u al in het bezit was van een auto, dan kunt u de auto of uw huidige brommobiel inruilen bij ons.

  • showroom-service-over-ons-brommobiel-rotterdam.jpg
  • reparatie-service-over-ons-brommobiel-rotterdam.jpg

Onderhoud en terugkoopgarantie

Wij vinden dat echte service ook na de aanschaf van een brommobiel doorloopt. Daarom kunt u ook voor reparaties, schade en een onderhoudsbeurt aan de brommobiel bij onze eigen garage terecht. Kunt u de brommobiel niet zelf naar ons toe brengen? Maakt u dan gebruik van onze haal- en brengservice.

Wilt u uw brommobiel verkopen omdat u niet meer veilig kunt rijden of omdat u fysiek niet meer in staat bent om te rijden? U ontvangt van ons een terugkoopgarantie, wij doen altijd een passend en eerlijk bod.

BENT U OP ZOEK NAAR EEN BROMMOBIEL?

Wij helpen u graag. Maak een afspraak

Beeldmerk-Brommobiel-wit.svg

Scroll naar boven