Beeldmerk-Brommobiel-wit.svg

Het verhaal van Peter

In t verkeer gaat het wel eens mis. Dan komt meneer de agent erbij en zegt….beste….geef dat rijbewijs maar hier. Tjonge en krijg ik te horen dat ik een rijproef moet doen. Dat haal ik natuurlijk nooit! Wat autolessen genomen maar inderdaad wat zijn al die theorie en praktijk handigheden weggezakt. En ik heb m’n leeftijd ook niet mee. Niet gehaald dus en wat nu. 

Tjonge en krijg ik te horen dat ik een rijproef moet doen.

Ik kan afstand doen van dit B rijbewijs en t omruilen bij het stadskantoor voor het AM rijbewijs. Dat is fijn hoef ik ook die rijproef niet te halen. Na een afspraak bij Brommobiel.nl gemaakt te hebben klopt dit inderdaad. Want een brommobiel rijdt veel langzamer en je mag niet meer op de auto(snel) wegen komen. Dat scheelt. Gelukkig kan ik bij Brommobiel.nl rustig kijken en proberen welke brommobiel geschikt is voor mij. En mn auto kan ik nog inruilen ook. Nou weg stress, fijn nog mobiel zijn in een brommobiel.

Het verhaal van Jan over Brommobiel Rotterdam

Kom het ervaren

Wilt u ook ervaren hoe goed en betrokken onze service is? Maak dan vrijblijvend een afspraak en kom langs in onze showroom!

Maak een afspraak

BENT U OP ZOEK NAAR EEN BROMMOBIEL?

Wij helpen u graag. Maak een afspraak

Beeldmerk-Brommobiel-wit.svg

Scroll naar boven