Beeldmerk-Brommobiel-wit.svg

Het verhaal van Marije

Hè wat vervelend. Belt mijn vader op dat zijn rijbewijs niet meer wordt verlengd. Wat nu. Via google kom ik al snel bij Brommobiel.nl uit. Ik bel ze meteen op en krijg te horen dat mijn vader nog mobiel kan blijven. Super zeg, hij kan nog in een brommobiel rijden. Hij kan zo zijn B rijbewijs omruilen voor het AM rijbewijs. Dit nieuwe rijbewijs kan hij na 5 werkdagen ophalen op t gemeentehuis.

Ik heb een afspraak gemaakt, wanneer ik met mijn vader en moeder langs kan komen. Daar horen we bij een kop koffie/thee alle belangrijke informatie wat we moeten weten over brommobielen. Balen dat ik geen auto meer mag rijden zegt m’n vader maar dit is toch ook wel een goed alternatief. Met dat AM rijbewijs mag mijn vader dus gewoon brommobiel rijden. Hij kan zelf nog naar de supermarkt, de dokter en zijn familie gaan. Fijn want m’n moeder heeft geen rijbewijs. En wie moet t anders gaan doen. Ik heb er geen tijd voor.

Hij kan zelf nog naar de supermarkt, de dokter en zijn familie gaan. Fijn want m’n moeder heeft geen rijbewijs.

Er wordt bij Brommobiel.nl echt de tijd genomen voor mijn ouders. Welke merk/type zit is goed, want ze zijn zo jong niet meer. Oh ja moet er nog een rollator in de brommobiel passen? En eh is EPS handig? En kunnen ze zelf de boodschappen er nog intillen. Allemaal zaken waar ze bij Brommobiel.nl aan denken. Na meerdere proefritten, ik ben er zelf ook klein stukje mee wezen rijden, rijd lekker zeg, wordt de keus gemaakt. Ook voor t verzekeren vd Brommobiel krijgen we alle informatie te horen. Tjonge fijn dat we eruit zijn. Dat geeft rust.

Het verhaal van Marije over Brommobiel Rotterdam

Kom het ervaren

Wilt u ook ervaren hoe goed en betrokken onze service is? Maak dan vrijblijvend een afspraak en kom langs in onze showroom!

Maak een afspraak

BENT U OP ZOEK NAAR EEN BROMMOBIEL?

Wij helpen u graag. Maak een afspraak

Beeldmerk-Brommobiel-wit.svg

Scroll naar boven