Beeldmerk-Brommobiel-wit.svg

Het verhaal van Jan

Brommobiel.nl levert service op maat.

Na prettige reviews gelezen te hebben dacht ik, ik stap eens bij Brommobiel.nl de showroom in. Daar nemen ze inderdaad echt de tijd voor mij. Ik weet namelijk niet zo goed welke brommobiel het beste voor mij is. En van welk merk. Er staan daar veel brommobielen in de showroom. Zowel nieuw als gebruikt. 

Bij Brommobiel.nl weten ze goed te vertellen wat de verschillen en de voordelen zijn en gaan ze met me proefrijden. Ik mag zelf kiezen in welke brommobiel we rijden. Op een rustige weg kan ik de brommobiel goed uitproberen. In de showroom worden al mijn vragen beantwoord. Twee uur later stond ik buiten met alle informatie in een documentatie map. 

We gaan in de buurt proefrijden, zodat ik op en top gewend ben aan mijn nieuwe Microcar MGo.

Ik heb er later thuis toch even over nagedacht. En vertelde voor de telefoon aan Wim; ik kies voor die grijze Microcar M.Go occasion want die heeft zo’n enorme kofferruimte. Ik popel om deze 45 km auto geleverd te krijgen. In overleg wordt op een bepaald moment mijn brommobiel tiptop in orde thuis afgeleverd. We gaan in de buurt proefrijden, zodat ik op en top gewend ben aan mijn nieuwe Microcar MGo. Bij Brommobiel.nl werken ze aan mijn mobiliteit.

Het verhaal van Jan over Brommobiel Rotterdam

Kom het ervaren

Wilt u ook ervaren hoe goed en betrokken onze service is? Maak dan vrijblijvend een afspraak en kom langs in onze showroom!

Maak een afspraak

BENT U OP ZOEK NAAR EEN BROMMOBIEL?

Wij helpen u graag. Maak een afspraak

Beeldmerk-Brommobiel-wit.svg

Scroll naar boven