Praktisch, betrouwbaar en comfortabel

De Microcar brommobiel is een praktische, betrouwbare en comfortabele 45 km wagen met verrassend veel binnenruimte, eenvoudige bediening en een overzichtelijk dashboard. De Microcar MGo en Due kenmerken zich door een ruime instap en hoge zit achter het stuur, en biedt voldoende hoofd- en beenruimte voor langere mensen. 

De Microcar Due onderscheidt zich door de interessante prijsstelling. De Microcar Mgo heeft extra veel kofferruimte, zodat u ook een rollator of rolstoel gemakkelijk meeneemt.

Microcar - Merken bij Brommobiel Rotterdam

Extra's en luxe zorgen voor meer rijcomfort

In de meeste Microcar MGo modellen is de luxe Lombardini DCi motor bij ons standaard. Dit is een krachtige, schone en stille motor, die u de comfortabele rij-ervaring van een auto geeft. Het standaard Easy Park System (EPS) van deze Microcar zorgt voor nog meer rijcomfort. Met de extra opties, zoals centrale deurvergrendeling, achterruitverwarming en een neerklapbare passagiersstoel, laat u de brommobielen van Microcar volledig aansluiten op uw wensen. 

Ook in uiterlijk valt er iets te kiezen; de modellen zijn beschikbaar in verschillende kleuren en met een zwarte strip op de deur of lichtmetalen velgen geeft u de brommobiel desgewenst een sportieve uitstraling.

microcar-logo-merken-brommobiel-rotterdam.jpg

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het merk Microcar, of een proefrit maken in een van de modellen? Maak dan een afspraak en kom langs in onze showroom.

Lees meer informatie

BENT U OP ZOEK NAAR EEN BROMMOBIEL?

Wij helpen u graag. Maak een afspraak

Beeldmerk-Brommobiel-wit.svg

Scroll naar boven