Ivm werkzaamheden zijn wij alleen vanaf lekkerkerk bereikbaar!
Lees hier meer.

Grote kofferruimte met sportieve uitstraling

Bij een Aixam brommobiel denk je snel aan de Crossline en Crossover modellen die opvallen door de grote kofferruimte. Als motor kiest Aixam voor de degelijke Kubota motor. Het interieur van een Aixam is netjes afgewerkt met een prettig ogend dashboard. Uiterlijk onderscheidt Aixam zich van Microcar en Ligier door de scherpe lijnen, die de wagens een sportieve, jonge uitstraling geven.

Aixam - Merken bij Brommobiel Rotterdam

Zeer betrouwbaar en enorm stabiel

Verder stelt Aixam hoge veiligheidseisen aan zijn brommobielen. Hierdoor zijn deze 45 km wagens zeer betrouwbaar en is de wegligging enorm stabiel. Zo kunnen de modellen van Aixam optioneel uitgerust worden met een ABS remsysteem en schakelen de waarschuwingslichten automatisch in als u hard remt.

Jammer genoeg is de beenruimte in een Aixam beperkt. Hierdoor vindt u, als u wat langer bent, niet altijd de juiste positie achter het stuur. De Aixam brommobielen zijn ook niet leverbaar met het unieke Easy Park System van de Microcar en Ligier brommobielen.

aixam-logo-merken-brommobiel-rotterdam.jpg

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het merk Aixam, of een proefrit maken in een van de modellen? Maak dan een afspraak en kom langs in onze showroom.

Lees meer informatie

BENT U OP ZOEK NAAR EEN BROMMOBIEL?

Wij helpen u graag. Maak een afspraak

Beeldmerk-Brommobiel-wit.svg

Scroll naar boven