Beeldmerk-Brommobiel-wit.svg

Brommobiel leasen

Voor mensen die graag een brommobiel willen leasen, hebben wij het speciale huurprogramma MijnBrom!. Met dit programma rijdt u twee jaar lang voor een vast bedrag per maand een brommobiel. Interessant voor iedereen die graag vooraf weet waar hij aan toe is, maar ook voor mensen met een lager pensioen of een Wajong uitkering.

Huur een brommobiel

Het huren van een brommobiel werkt (ook wat kosten betreft) ongeveer hetzelfde als het leasen van een auto. Onderhoud en reparaties zijn inbegrepen in de huurprijs, zodat u tussentijds niet te maken krijgt met onverwachte kosten. Het enige dat u zelf dient te regelen, is een verplichte all-risk verzekering. Wij werken met een borg van twee maandbedragen. Betaalt u liever per jaar dan per maand, dan krijgt u 3% korting op het jaartarief.

Na twee jaar levert u de brommobiel weer in en kiest u indien gewenst een nieuwe. Op deze manier rijdt u altijd in een nieuw model, maar betaalt u alleen voor het gebruik en heeft u geen hoge aanschafkosten. Het voorkomt ook dat u na twee jaar moet onderhandelen over de verkoop van uw brommobiel. Kortom, het huren van een brommobiel biedt vele voordelen.

  • huur-een-brommobiel-brommobiel-leasen-onze-brommobielen-brommobiel-rotterdam.jpg
  • Brom!-brommobiel-leasen-onze-brommobielen-brommobiel-rotterdam.jpg

Brom!

Hoewel er vaak gesproken wordt over het leasen van een 45 km auto, gaat het in feite om huur. Leasen is namelijk een financieringsvorm, waar ouderen en Wajong-jongeren over het algemeen geen gebruik van kunnen maken. Bij huur hoeft u geen financiering af te sluiten, waardoor de mogelijkheden veel ruimer zijn dan bij de lease. Neemt u gerust contact met ons op als u twijfelt of u hiervoor in aanmerking komt. Er is vaak meer mogelijk dan u denkt.

Het huurprogramma dat wij aanbieden maakt onderdeel uit van het landelijke Brom! Als brom!-Expert zijn wij één van de landelijke specialisten die het huren van een brommobiel mogelijk maakt. U kunt u er hier alles over lezen.

BENT U OP ZOEK NAAR EEN BROMMOBIEL?

Wij helpen u graag. Maak een afspraak

Beeldmerk-Brommobiel-wit.svg

Scroll naar boven