Beeldmerk-Brommobiel-wit.svg

Nieuws

« Terug

Een dagje naar het strand met de brommobiel: Download nu onze zomerroute

Brommobiel Zomerroute.png21 aug

Heeft u zin om er eens lekker op uit te gaan in augustus? Een mooie route rijden in uw brommobiel en ondertussen genieten van de prachtige omgeving? Wij hebben een mooie zomerroute voor u uitgestippeld. De route begint in Vlaardingen en eindigt in Hoek van Holland. Komt u vanuit Rotterdam? Stel dan eerst de route in naar het beginpunt in Vlaardingen.

Bent u van plan om de zomerroute te gaan rijden? Goede keuze! Tijdens de route komt u van alles tegen. U rijdt langs de rand van Maassluis, tussen diverse weilanden én door een groenrijke omgeving. Houd de weersvoorspellingen de komende dagen in de gaten en kies een mooie dag uit waarop u de route wilt gaan rijden. U kunt de route via onderstaande knop downloaden als PDF en uitprinten. U bent bijna klaar om te gaan!

>>  Download de zomerroute

Brommobiel regels

Voordat u instapt is het belangrijk dat u de brommobiel regels kent. Op deze pagina vindt u meer informatie waar u als brommobiel mag rijden en wat de betekenis is van diverse verkeersborden.

Voor ervaren rijders

Bent u een ervaren rijder? Dan kunt u ervoor kiezen om af te wijken van de route en naar eigen inzicht wegwijzigingen op te pakken. Zo is er bijvoorbeeld een weg waar u 80 km/uur mag rijden. Het komt niet vaak voor, maar op deze 80-weg mag u als brommobiel bestuurder ook rijden. Maar let goed op: zo’n weg is niet voor elke bestuurder weggelegd aangezien u extra alert moet zijn door de verhoogde snelheid.

Belangrijke mededelingen vooraf

Voorafgaand aan de route willen wij u graag wijzen op een aantal zaken. Tijdens de route rijdt u op diverse wegen die soms druk kunnen zijn met behoorlijk wat verkeer. Houd u daarom altijd aan de snelheid en anticipeer op andere weggebruikers. Blijf alert tijdens de rit, er liggen namelijk ook diverse afslagen richting de snelweg in de buurt van uw route. Check tijdens het rijden dus steeds of u op de juiste weg rijdt. 

Over het algemeen is het belangrijk dat u zich aan de aangegeven snelheid houdt en extra goed oplet bij een drukke kruising.

Wij wensen u een veilige rit & veel rijplezier!

Heeft u tips of suggesties voor de zomerroute? Schroom niet en laat het ons weten!

Neem contact op

« Terug

Scroll naar boven