Ivm werkzaamheden zijn wij alleen vanaf lekkerkerk bereikbaar!
Lees hier meer.

Beeldmerk-Brommobiel-wit.svg

Nieuws

« Terug

De teruggeefgarantie blijkt een groot succes

Nieuwsbericht_4_BrommobielRotterdam-1.png05 sep

Onlangs hebben we een nieuw item gelanceerd: De teruggeefgarantie op onze occasions. Dit heeft geresulteerd in een groot succes. De teruggeefgarantie houdt in dat u binnen een maand de reeds aangekochte brommobiel kunt inleveren als deze niet voldoet aan uw verwachtingen. 

Daarom is het een succes!

We hebben er allemaal mee te maken: Onze weg vinden in ‘het nieuwe normaal’. Door de coronamaatregelen gaat het allemaal even wat anders. Toch willen we graag van A naar B gaan en het liefst met zo min mogelijk gedoe.

Een brommobiel biedt nu voor velen een uitkomst. Hierdoor hoeft u niet met het openbaar vervoer en kunt u dus drukke plekken vermijden. En extra fijn: u hoeft geen mondkapje te dragen, want u zit in uw eigen vervoermiddel: uw brommobiel!

Het kan zijn dat u er nog niet helemaal uit bent of een brommobiel bij u past. “En welke moet ik nemen?” vraagt u zich misschien af. Er zijn veel soorten. Ons aanbod van nieuwe modellen en occasions is zeer uitgebreid. Door onze teruggeefgarantie kunt u de sprong in het diepe wagen. Want als de brommobiel occasion na een maand niet bevalt, krijgt u gewoon uw geld terug en kijken we samen met u naar een geschikte oplossing. 

Waarom de teruggeefgarantie?

Omdat ontzorgen en uw mobiliteit behouden bij ons hoog in het vaandel staan. Wij bieden de service die u verdiend. Wij komen uw brommobiel thuis afleveren en maken met u een proefrit. Hiermee ervaart u hoe het is om in uw eigen vertrouwde omgeving te rijden. Daarna is het aan u. Wennen aan de brommobiel en van A naar B gaan. En lukt dit niet? Dan hoeft u zich geen zorgen te maken: onze teruggeefgarantie biedt uitkomst!

Neem contact op

« Terug

Scroll naar boven