Home ›› Brommobiel Ligier

Brommobiel Ligier: de meest verkochte brommobiel

Uw mobiliteit en vrijheid behoudt u met een brommobiel, zelfs zonder rijbewijs. Met de brommobiel Ligier heeft u een comfortabele 45 km auto voor een scherpe prijs. De Ligier JS60 is het nieuwste model van het meest verkochte brommobielmerk van Nederland en verkrijgbaar in drie uitvoeringen. In tegenstelling tot voorgaande modellen heeft de JS60 een hoge zit, ware een SUV.

brommobielligier wit brommobielrotterdam js60 3
Neem contact op

De JS60 is het nieuwste model van Ligier. Deze brommobiel is verkrijgbaar in drie uitvoeringen. Kenmerkend voor de brommobiel Ligier is de prijs-kwaliteitverhouding. Met de hoge zit van de JS60 heeft u goed zicht op de rest van de verkeersdeelnemers. Alle drie de uitvoeringen hebben naast de hoge zit, een lage tildrempel, veel laadruimte en een achteruitrijcamera.

Brommobiel Ligier

De ontwikkeling van brommobielen gaat vrij snel door de toegenomen vragen en eisen van klanten, maar ook door de vooruitgang in de technologie. Brommobiel Ligier staat bekend om comfort, kwaliteit en zijn scherpe prijs. Oprichter en naamgever Guy Ligier was een Franse Formule 1 coureur die na zijn sportcarrière zijn eigen automerk begon. In de jaren ’80 specialiseerde Ligier zich op AM-voertuigen, de zogenoemde brommobielen. Tegenwoordig is Ligier wereldwijd marktleider op het gebied van AM-voertuigen.

Ligier JS60

Het nieuwste model van brommobiel Ligier is de JS60. Deze 45 km auto is in drie uitvoeringen verkrijgbaar: de JS60 Chic, de JS60 Chic DCi en de JS60 Chic DCi Pack premium. Zoals de naam al doet vermoeden beschikt het instapmodel, de JS60 Chic van €15.395,- niet over een stille Lombardini DCi-motor. Hierdoor heeft u bij deze uitvoering ook niet de voordelen van het Easy Parking System.

brommobiel ligier wit brommobielrotterdam js60
Neem contact op

Het verschil tussen de twee uitvoeringen met de Lombardini DCi-motor, de JS60 Chic DCi en de JS60 DCi Pack premium, zit in het comfort. De JS60 DCi Pack premium beschikt over airconditioning en stuurbekrachtiging. Door de scherpe prijs van €17.495,- is de prijs-kwaliteitverhouding van de Ligier JS60 DCi Pack Premium heel scherp. Niet verwonderlijk dat dit de meest verkochte uitvoering is.

Brommobiel Ligier meest verkocht

De populariteit van brommobielen is gestegen doordat de voertuigen comfortabeler en veiliger zijn geworden. Ook de vooruitgang in het uiterlijk van de brommobiel speelt hierin een belangrijke rol. Ligier is het meest verkochte brommobielmerk van Nederland. De combinatie van comfort, kwaliteit en prijs maakt de brommobiel Ligier zo aantrekkelijk.

Wilt u meer informatie over brommobiel Ligier? Neem dan vrijblijvend contact op met Brommobiel Rotterdam. Wij hebben 20 jaar ervaring met de verkoop, reparatie en het onderhoud van nieuwe en tweedehands brommobielen. Brommobiel Rotterdam staat bekend om het servicegerichte en persoonlijke advies. De overstap naar een brommobiel voelt groter dan die is. Wij nemen ruim de tijd om u vertrouwd te laten voelen met de brommobiel. Tijdens openingstijden kunt u altijd langskomen in de showroom. Echter raden wij u aan om vooraf een afspraak te maken, zodat wij voldoende tijd voor u kunnen nemen en een proefrit kunnen garanderen.

Neem contact op

Scroll naar boven